title

Vrolijke St. Patrick's Dag 2017 voor jou!


spacer

Over St Patrick's Dag

Sint Patrick's Dag wordt jaarlijks gevierd op 17 Maart. Het is een Ierse feestdag ter ere van Sint Patrick, die Ierland bekeerde tot het Christendom. Sint Patrick gebruikte een klaverblad als symbool voor de drie-eenheid: vader, zoon en heilige geest. Daarom is het klaverblad één van de symbolen van St Patrick's Dag. De kleur groen is het algemene symbool voor de viering van St Patrick's dag, waarbij groen staat voor de aanvang van de Lente.

Een overblijfsel uit heidense tijden is de Leprechaun, dit is een dwerg die eruit ziet als een oud mannetje en gekleed gaat als een schoenmaker, uiteraard in groene kleding, behorende bij St Patrick's Dag. De dwerg bezit een verborgen pot met goudstukken, als je hem tegenkomt dan kun je proberen hem over te halen om je naar de pot met goudstukken te brengen, echter, je mag nimmer je ogen afwenden van de Leprechaun, want als je dat doet, dan verdwijnt hij, samen met zijn pot met goud!

spacer

Klik hier

om een St. Patrick's kaart voor jou van Bichon Iris op te halen! Je kunt de kaart op je computer bewaren met een rechter-muis klik.

spacer

Naar Bichon Iris's andere pagina's

Iris's home


spacer

Achtergrond Muziek:
"Down in Brazil" uitgevoerd door Anita Samsom
Copyright © Anita Samsom Productions 2015

Naar mijn homepage

All content of this website, including graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2017.

www.anitasamsom.com