title

Fijne Hemelvaartsdag en
Vrolijk Pinksteren 2017 voor jou!


spacer

Over Hemelvaartsdag en het Pinksterfeest

Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn christelijke feestdagen die jaarlijks worden gevierd. Hemelvaartsdag valt op de 40e dag na Pasen. Dit is altijd een Donderdag. Met Hemelvaartsdag vieren we dat Jezus Christus naar de Hemel ging. Op de 7e zondag na Pasen, 10 dagen na Hemelvaartsdag, vieren we dat Jezus de Heilige Geest aan ons gaf; dit feest heet Pinksteren.

Het pinkster long-weekend is ook een populaire gelegenheid voor mensen om te trouwen, aangezien wit de kleur van Pinksteren is. Symbolen van Pinksteren zijn witte bloemen. Daarom is Pinksteren ook een bijzondere feestdag voor het engeltje Bichon Iris: zij was wit, en zij draagt de naam van een bloem! De Irissen die ik in mijn tuin voor haar had geplant, bloeiden altijd met Pinksteren, met prachtige reusachtig grote witte bloemen, zelfs als de oorspronkelijk gekochte planten blauwe bloemen hadden... Bovendien was Iris niet lang na Pinksteren jarig! In 2005, rond Pinksteren en na een vrolijk en liefdevol leven hier op aarde, ging Iris vredig terug naar de Hemel...

pic

Klik hier

om een Pinksterkaart voor jou van Bichon Iris op te halen! Je kunt de kaart op je computer bewaren met een rechter-muis klik.

spacer

Naar Bichon Iris's andere pagina's

Iris's home


spacer

Achtergrond Muziek:
"My foolish heart" uitgevoerd door Anita Samsom
Copyright © Anita Samsom Productions 2016

Naar mijn homepage

All content of this website, including graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2017.

www.anitasamsom.com