title

Vrolijk Pasen 2017 voor jou!


spacer

Over het Paasfeest en de Paashaas

In Christelijke landen wordt Pasen jaarlijks gevierd ter herinnering aan de opstanding van Jezus Christus. Pasen wordt gevierd op de eerste zondag die valt na de eerste volle maan die plaatsvindt na/op 21 Maart. Pasen valt dus niet ieder jaar op dezelfde datum.

Oorspronkelijk is het Paasfeest een heidens feest. De Paashaas is het heidense symbool van de vruchtbaarheid, en de kleurig beschilderde paaseieren vertegenwoordigen de voorjaars zon.

De paasweek begint met Palmzondag, deze dag dankt zijn naam aan de intocht van Jezus Christus in Jeruzalem waar de mensen palmtakken aan zijn voeten legden. Goede Vrijdag die op Palmzondag volgt, is de dag van de kruisiging van Jezus, Pasen is de zondag volgende op Goede Vrijdag en de dag van de opstanding van Jezus.

spacer

Klik hier

om een Paaskaart voor jou van Bichon Iris op te halen! Je kunt de kaart op je computer bewaren met een rechter-muis klik.

spacer

Naar Bichon Iris's andere pagina's

Iris's home


spacer

Achtergrond Muziek:
"A song for Peace" gecomponeerd en uitgevoerd door Anita Samsom
Copyright © Anita Samsom Productions 2015

Naar mijn homepage

All content of this website, including graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2017.

www.anitasamsom.com