title

Prettige Kerstdagen 2017 voor jou!


spacer

Over het Kerstfeest

Kerstmis is de bekendste feestdag ter wereld, vrijwel overal wordt het Kerstfeest gevierd. In de christelijke landen vieren we met Kerstmis de geboorte van Jezus Christus, de Zoon van God, en meer in het algemeen vieren we het Leven dat God ons gegeven heeft. We geven kerstcadeautjes aan onze familieleden en vrienden, omdat we dankbaar zijn met ons leven en met alle goede dingen die het leven ons brengt.

In de Westerse landen wordt Kerstmis jaarlijks gevierd op 25 December. De avond tevoren, op Kerstavond, organiseren de kerken een speciale Kerstnachtviering, die eindigt te middernacht met de viering van het Leven. Na thuiskomst van de kerk, is het traditie om met de familie een kerstnacht souper te nuttigen.

Symbolen van Kerstmis zijn de Kerstboom, kaarsen en kerstversierselen; kleuren van Kerstmis zijn rood, groen en goud. Deze symbolen zijn overblijfselen uit heidense tijden; het Kerstfeest oftewel de viering van het Leven vond namelijk reeds plaats lang voordat Christus werd geboren.

spacer

Klik hier

om een Kerstkaart voor jou van Bichon Iris op te halen! Je kunt de kaart op je computer bewaren met een rechter-muis klik.

spacer

pic pic

spacer

Naar Bichon Iris's andere pagina's

Iris's home


spacer

Achtergrond Muziek:
"Have yourself a merry little Christmas" uitgevoerd door Anita Samsom
Copyright © Anita Samsom Productions 2015

Naar mijn homepage

All content of this website, including graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2017.

www.anitasamsom.com