layer titel
titel

Ter herinnering aan Iris (1994-2005), mijn lieve Bichon Frisé hondje.

Op deze website kun je haar levensverhaal lezen, en je kunt haar grappige feestpagina's bezoeken! Ook heeft Iris een gratis website kalender voor jou :)


spacer

In 2016 heb ik nieuw leven ingeblazen in deze oude website, oorspronkelijk door mij gemaakt in 2001. Alle pagina's zijn nu responsive om correct af te spelen op mobiele devices en tablets, terwijl ik de muziekbestanden van de sectie Feest pagina's heb vervangen door muziek gemaakt en uitgevoerd door mijzelf!

spacer

"Bichon Iris" was mijn allereerste website en in het begin was er slechts één pagina, met foto's van Iris. De html was gecodeerd door mij in Notepad (Kladblok), oorspronkelijk in versie 4.01, terwijl de graphics inclusief de gouden en zijden materialen voor de achtergronden van de pagina's, door mij vanuit het niets waren gemaakt met het graphics programma Paint Shop Pro versie 7. Nadat Iris in 2005 was overleden, is de inhoud van website "Bichon Iris" niet meer veranderd.

"Bichon Iris" website gaat over mijn allereerste eigen hondje, mijn kleine Bichon Frisé Iris (1994-2005), die altijd een bijzonder plekje in mijn hart zal behouden. Behalve haar lieve temperament, was ze ook heel mooi, en ze werd mijn kleine held toen ze het bracht tot Nederlands en Internationaal schoonheids Kampioen, hetgeen beslist niet gemakkelijk voor haar was wegens haar kleine formaat voor het ras. "Bichon Iris" website bevat veel foto's van mijn Bichon Frisé hondje Iris, van puppy tot senior hond, en het bevat Bichon Iris' leerzame en grappige Feest pagina's. De website over het Bichon Frisé hondje "Iris" heb ik speciaal voor kinderen ontworpen!


Naar mijn homepage

All content of this website, including graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2017.


Alle pagina's van deze website zijn gevalideerde HTML5

Valid HTML5


www.anitasamsom.com