pic De Bichon Frise Hond pic
spacer

Mijn Bichon Frisé Kampioenen

Het bewaren en verbeteren van het Bichon Frisé ras is mijn belangrijkste interesse en hobby geweest van 1994 tot 2004. Ik had zelfs een eigen kennelnaam geregistreerd: "Du Jardin d'Aulne", een vertaling in het Frans van mijn meisjesnaam. Op deze pagina zijn foto's verzameld van mijn hondjes, die het allen brachten tot Kampioen!

honden shows


spacer

Iris

Iris werd Nederlands en Internationaal Kampioen, en zij was mijn allereerste hond! Wat was dat spannend, in 1994, toen ik mijn eerste hondje kreeg! Op de linker foto zie je Iris nadat ze al Kampioen was geworden, en op de rechter foto zie je haar in 1994 toen ze nog een kleine puppy was :)

iris iris

spacer

Alexander

Alexander was mijn tweede hondje, en hij bracht het tot Multi Kampioen! Foto's van hem werden gepubliceerd in honden magazines en in boeken! Op de linker foto zie je hem poseren voor de Puppy Gids, nadat hij al Kampioen was geworden, en op de rechter foto zie je hem samen met zijn broertje, toen ze kleine puppy's waren :)

alexander alexander

spacer

Maggie

Maggie is Nederlands Kampioen geworden en haar zware wollige vacht maakte haar tot eentje van mijn lieve kleine beertjes :) Aan de linkerkant zie je Kampioen Maggie en aan de rechterkant zie je haar als puppy, met Iris op de achtergrond.

maggie maggie

spacer

Charlie

Charlie was een vrolijk hondje, en hij werd al snel Nederlands Kampioen! Ook hij was eentje van mijn beertjes, met z'n zware pluizige vacht! Aan de linkerkant zie je hem toen hij al Kampioen was, en aan de rechterkant toen hij een puppy was :)

charlie charlie

spacer

Dorothée

Dorothée was de dochter van Iris en Charlie, en ze werd binnen de kortste keren Nederlands Kampioen! Ze had zo'n prachtige zachte en pluizige vacht en zo'n rond lijfje, dat ze altijd mijn typisch bichon beertje is geweest :) Aan de linkerkant zie je Dorothée toen ze al Kampioen was, en aan de rechterkant was ze nog een kleine puppy :) Haar door mij gemaakte foto is indertijd in 2001 gebruikt voor een boek gepubliceerd door De Hondenwereld, over hondenrassen!

dorothee dorothee

spacer

Cynthia

Cynthia werd op zeer jonge leeftijd al Nederlands Jeugd Winster en bracht het later tot Nederlands Kampioen! Zij is een kleindochter van Iris. Op de foto aan de linkerkant zie je haar nadat ze al Kampioen was geworden, en rechts zie je haar als kleine puppy :)

cynthia cynthia

spacer

Bathine

Mijn lieve Bathine bracht het tot Internationaal Kampioen en Europa Winner! Ze was een dochter van Iris, en ze had het liefste temperament van al mijn hondjes, terwijl ze ook altijd een bijzonder vrolijke hond is geweest! Bathine was mijn laatste hondje. Nadat ze in 2012 was overleden, heb ik tot nu toe geen nieuwe hond of ander huisdier genomen. Aan de linkerkant zie je Bathine nadat ze Kampioen was geworden, terwijl je haar aan de rechterkant ziet als kleine puppy van 7 weken oud :)

bathine bathine

spacer

Home

All content of this website, including graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2018.

www.anitasamsom.com