pic De Bichon Frisé Hond pic
spacer
spacer

"De Bichon Frisé hond" is een informatieve website over de Bichon Frisé. Het bewaren en verbeteren van het Bichon Frisé ras was mijn belangrijkste interesse en hobby van 1994 tot 2004. Op de website "De Bichon Frisé Hond" vind je de historie van de Bichon Frisé hond, een rasbeschrijving en standaard, trim instructies en een uitgebreide handleiding over de verzorging van de Bichon Frisé, dit alles geïllustreerd met foto's van mijn eigen Bichon Frisé hondjes.

Website "De Bichon Frisé Hond" werd oorspronkelijk door mij gemaakt in 2001. Sinds 2004 is de inhoud van deze website niet meer gewijzigd. Echter in 2012 heb ik de de html van alle pagina's gerecodeerd tot gevalideerde html 5 en in 2016 heb ik alle pagina's responsive gemaakt voor gebruik op mobiele devices en tablets, en heb links op de website gezet naar de websites ter herinnering aan mijn eerste hondje Iris en mijn laatste hondje Bathine.

Naar mijn homepage

All content of this website, including graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2017.

Alle pagina's van deze website zijn gevalideerde HTML5

Valid HTML5


www.anitasamsom.com