In 2016 heb ik nieuw leven ingeblazen in deze oude website, oorspronkelijk door mij gemaakt in 2001. Alle pagina's zijn nu responsive om correct af te spelen op mobiele devices en tablets, terwijl ik de muziekbestanden van de sectie E-cards heb vervangen door muziek gemaakt en uitgevoerd door mijzelf!

spacer

Het ontwerpen van afbeeldingen en computer programmeren zijn al heel lang hobby's van mij. Voordat ik mijn eerste windows computer kreeg begin 2001, schreef ik scripts in Basic voor mijn Dos computer. Over het maken van afbeeldingen: ik fotografeerde en ik schilderde! Vooral bloemen waren voor mij geliefde objecten om te schilderen of te fotograferen. Nadat ik mijn windows computer kreeg, begon ik met computer graphics design, waarbij ik het programma Paint Shop Pro gebruikte, in die tijd nog versie 7. Ook begon ik in 2001 met het programmeren van html, php en javascript. Mijn "Original Art Graphics" website gaat over mijn hobby's graphics design en computer programmering. Op deze website bied ik je mijn gratis e-cards, web graphics sets en virtuele geschenkjes die ik maakte van mijn eigen originele schilderijen en foto's. Je kunt mijn graphics gebruiken voor je eigen homepage of je kunt ze sturen aan je vrienden.


Naar mijn homepage

All content of this website, including music, graphics and materials for the backgrounds, have been created by Anita Samsom from scratch. Copyright © 2001 - 2018.

All pages of this website are validated html5 © 2012
and responsive for mobile devices and tablets © 2016

www.anitasamsom.com